+36203430679 info@venczeldesign.eu
Oldal kiválasztása

Adatvédelmi tájékoztató

 

Venczel-Kovács Zoltán kisadózó egyéni vállalkozó (9024 Győr, Kálvária u. 7/B, adószám: 68362540-1-28. továbbiakban: vállalkozó, mint a www.venczeldes!gn.eu továbbiakban: weboldal üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire. A vállalkozó kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja a weboldal látogatóinak és az esetlegesen regisztrált felhasználóinak a weboldal tudomására jutó személyes adatait, azokat kizárólag a szolgáltatás céljához szükséges mértékben és ideig használja fel.

A vállalkozó kizárólag olyan személyes adatot kezel, amelynek rögzítése szükséges ahhoz, hogy a Felhasználókkal fennálló jogviszonyában jogait gyakorolhassa, kötelezettségeit teljesíthesse.   

Az adatkezelés jogalapja: a felhasználó hozzájárulása. A weboldal látogatásával, a szükséges adatok megadásával, és a weboldal szolgáltatásainak igénybevételével Felhasználó kifejezetten hozzájárul személyes adatainak a vállalkozó jogainak gyakorlásához, kötelezettségeinek teljesítéséhez, a weboldal szolgáltatásainak teljesítéséhez szükséges célokra történő felhasználásához és kezeléséhez.

Az érintettek köre: a Felhasználók. Felhasználónak minősül – jelen adatvédelmi nyilatkozat vonatkozásában – azon személy, aki/amely a weboldal szolgáltatásait bármely módon igénybe veszi. 

Az adatkezelés célja: szolgáltatás teljesítése, működésének ellenőrzése és a visszaélések megakadályozása; a Felhasználók azonosítása és egymástól való megkülönböztetése, kapcsolatfelvétel, statisztikák készítése, reklámüzenetek célzott küldése, a Felhasználókkal (ügyfelekkel) fennálló jogviszonyhoz kapcsolódó jogok gyakorlása, kötelezettségek teljesítése. Fizetős szolgáltatás igénybevétele vonatkozásában e-nyugta, díjbekérő, számla kiállítása, fizetés lebonyolításában való közreműködés.

Az adatkezelés időtartama: az adatkezelés céljának megvalósulásáig, törvényben meghatározott egyéb időpontig.

 

Jogorvoslati lehetőségek: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnéltájékoztatását személyes adatai kezeléséről, személyes adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos további jogaira, kötelezettségeire valamint a jogorvoslati lehetőségek igénybevételére a mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezései az irányadók. 

 

 

Tárhelyszolgáltató:

Cégnév: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Adószám: 23495919-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-968314

 

Weboldal és a domainnév tulajdonosa:

Név: Venczel-Kovács Zoltán
kisadózó egyéni vállalkozó
Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 7/B.
Adószám: 68362540-1-28
Bankszámlaszám: MagNet Bank 16200254-10061769
Nyilvántartási szám: 51638902